Op zaterdag 15 juli zullen enkele gastouder aangesloten bij Drieluik Kinderopvang hun huis open zetten voor geïnteresseerde ouders. Neem de kans om een kijkje te nemen en je te oriënteren of gastouderopvang voor jou en je kind een goede keuze is. Je bent welkom tussen 10.00 en 13.00 uur bij de volgende gastouders!
(Op alfabetische volgorde van plaatsnaam)

COEVORDEN

Mijn naam is Henny Harzevoort en mijn huis staat in Coevorden aan de Eendrachtstraat 39. Ik ben een enthousiaste gastouder, omdat ik al 17 jaar en nu samen met Beer Kiki kinderen stimuleer om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Beer Kiki is ons vriendje dat met ons mee eet, traantjes droogt en helpt om moeilijke dingen te overwinnen. Ook gaat hij soms bij de kinderen logeren. Met de kinderen ga ik graag op ontdekkingstocht, we leren elke maand een nieuw thema kennen door er over te lezen, te knutselen, ons te verkleden en liedjes te zingen. Ik leer de kinderen ook gebarentaal, zodat ze zich kunnen uiten voordat ze kunnen praten, de gebaren stimuleert de taalontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de kinderen veel plezier hebben, zich veilig voelen en vooral zichzelf kunnen zijn. Een goed contact met ouders is fijn, omdat we dan alles kunnen bespreken en daardoor op één lijn zitten, want dat komt de kinderen ten goede. Ik maak veel foto’s en ik schrijf in boekjes, zodat de ouders kunnen zien en lezen wat wij allemaal doen en voor de kinderen is het een mooie herinnering voor later. Kom gerust eens kijken om te zien of mijn huis en mijn manier van opvang bieden de fijne sfeer heeft die jullie graag zien en aansluit bij jullie wensen. Jullie zijn hartelijk welkom op zaterdag 15 juli.

COEVORDEN

Graag zet ik mijn huis open voor alle geïnteresseerde ouders. Mijn naam is Pia Maring en mijn huis staat aan de
Jan Benjaminsstraat 18. Ik ben een enthousiaste gastouder omdat ik erg graag met kinderen om ga en hen van alles wil leren. Ik ben al ruim 16 jaar gastouder en doe het nog steeds met heel veel liefde. Er zijn al veel kindjes bij mij gekomen als baby en als een 10/11 jarige pas gestopt. Met de kinderen ga ik graag knutselen, voorlezen, puzzelen, spelletjes doen. Ook gaan we met mooi weer lekker wandelen en naar de hertjes en geitjes in het park. Lopend met zijn allen in de bolderkar of samen in de bakfiets. Ook gaan we heerlijk buiten spelen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf mag zijn. En ik vind rust, reinheid en regelmaat ook erg belangrijk. En er is altijd tijd om te knuffelen en te troosten mocht dat nodig zijn. Wees welkom bij mij in de gastouder opvang ‘pia’s paraplu’ om te kijken wat we hier allemaal doen met elkaar en hoe de opvang eruit ziet.

ERM

Mijn naam is Heidi Koops en mijn adres is Oostereind 10 a in Erm.
Ik ben een enthousiaste gastouder omdat ik het leuk vind om mijn steentje bij te dragen in de ontwikkeling van kinderen. Met de kinderen ben ik graag buiten bezig en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te ontdekken met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen bij mij thuis. Kom gerust langs om te kijken wat ik te bieden heb als gastouder.

SCHOONOORD

Mijn naam is Ankie Kootstra, Gastouderopvang ‘De Kooters’ en mijn huis staat aan de Tramstraat 85.
Ik vind dat ik een supermooi vak heb. Het is voor mij een eer om een stukje te mogen meemaken en meebeleven van het opgroeien van kinderen bij mij in de opvang. Dat ouders hun meest waardevolle bezit aan mij toevertrouwen is elke keer heel mooi. En daar bovenop krijg ik zoveel liefde terug van de kindjes, dat is een cadeautje De kinderen mogen bij mij veel zelf spelen. Natuurlijk wordt er geknutseld en indien mogelijk buiten gespeeld Ook ga ik iedere morgen met de hond wandelen in het bos en gaan de kinderen mee. Ik heb een grote volledig omheinde tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, fietsen, steppen en rennen. Als gastouder ben ik de tijdelijke vervanger van de ouders, omdat die moeten werken. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich daarom thuis en op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom gerust kijken.